2018 m. sausio 5 d.

Beždžionėlių tunikytė

Gruodį šventėme mūsų mažosios dukrytės pirmąjį gimtadienį. Tai progai pasiuvau jai tunikytę su beždžionėlėmis. Iš pradžių galvojau siūti suknelę, bet ji tik neseniai buvo pradėjusi vaikščioti, dar dažnai ropodavo, tad pamaniau, kad tunika bus patogiau.

siuvimas

Taip jau nutiko, kad mūsų jaunėlė gimė beveik gruodžio vidury. Tokiu laiku visur aplink jau pilna kalėdinių dekoracijų, melodijų ir pan. Bet man norėjosi, kad maža jos šventė būtų visai nesusijusi su Kalėdomis nei spalvomis, nei motyvais. Buvo toks geltonos spalvos pilnas giminių pasisėdėjimas.

siuvimas

Šį ploną kilpinį trikotažą su beždžionėlėmis pirkau dar besilaukdama, planavau pasiūti šliaužtinukus pirmiesiems mėnesiams, bet.. taip ir nebepasiuvau. Tai štai, metus pragulėjęs lentynoje su kitomis medžiagų atsargomis, šis trikotažas tapo maža tunika mažai mūsų mergytei.

Labiausiai džiaugiausi užsegimu. Pagal pasirinktą iškarpą užsegimas turėjo būti kitoks, priekyje, tačiau nusprendžiau priekyje gražaus medžiagos rašto negadinti ir užsegimą daryti nugaroje. Pažiūrėjau kelis video apie užsegimo siuvimą polo marškinėliams ir vieną jų pritaikiau šiai tunikytei. Mano akimis, pavyko labai gerai. Kiek laimės buvo! Visiems tik užsegimą ir rodžiau :)

siuvimas
siuvimas
---
Iškarpa pagal Ottobre 6/2013, Nr. 4 - Toffee jersey dress.