2015 m. rugpjūčio 17 d.

Suknelė trikotažiniu viršumi

Turėjau maxi suknelę su petnešėlėmis, kurios beveik nedėvėjau, kažkaip nelipo. Pridėjau trikotažinį viršų, tuomet priglundanti suknelės dalis atsirado ties juosmeniu, taip man patinka labiau. Ilgį planavau palikti iki žemės, tačiau vyras perkalbėjo ir gerai padarė :)

siuvimas suknelė

Pirmiausiai išsikirpau norimos formos viršutinę dalį. Anksčiau tai buvo palaidinė su petnešėlėmis, turėjo porą dėmių viršuje, tačiau čia puikiai pasitarnavo.

siuvimas trikotažas

Nuardytų petnešėlių juostele apsiuvau apykaklę ir rankų angas. Prisiuvus ir tiesiog atlenkus tą juostelę, ji nesilaikė vietoje, "vartėsi", todėl juostelės ir trikotažo susijungimo ribą persiuvau zigzago dygsniu.

siuvimas trikotažas

Tuomet prie trikotažinės dalies apačios prisiuvau suknelės viršų, prieš tai nuardžiusi suknelės petnešėles. Apačią prikirpau tiek, kad suknelė dengtų kelius, palenkiau. Kadangi liko medžiagos, iš jos pasiuvau diržą-kaspiną.

siuvimas

siuvimas

Viskas lyg ir neblogai, tačiau man nelabai patinka ta pasibangavusi vieta, kur jungiasi trikotažas su lengva apatinės dalies medžiaga. Galėjau sujungti kitaip, bet šaukštai po pietų. Pamoka kitam kartui :)